Ριάνα και Μπιγιονσέ, οι «βασίλισσες» του Spotify

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία, το τραγούδι «Diamonds» της Ριάνα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012, ακούστηκε στην υπηρεσία streaming του Spotify σχεδόν 240 εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο.

«Βασίλισσες» του Spotify θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν η σούπερ σταρ της R&B Ριάνα και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιντερνετικής πλατφόρμας μουσικής, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία, το τραγούδι «Diamonds» της Ριάνα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012, ακούστηκε στην υπηρεσία streaming του Spotify σχεδόν 240 εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο. Το τραγούδι «FourFiveSeconds», στο οποίο η τραγουδίστρια από το νησιωτικό κράτος Μπαρμπέιντος συνεργάστηκε με το πρώην Σκαθάρι, τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ και τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, παίχτηκε περισσότερες από 282 εκατομμύρια φορές.
Ωστόσο η Μπιγιονσέ αποτελεί την αγαπημένη των γυναικών - ακροατριών της πλατφόρμας, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Spotify, ενώ κερδίζει και την πρωτιά στις ΗΠΑ. Το τραγούδι της «Drunk in Love» ακούστηκε περισσότερο από 180 εκατομμύρια φορές στη μουσική πλατφόρμα.

Η Μπιγιονσέ αποτελεί την αγαπημένη των γυναικών - ακροατριών της πλατφόρμας.


Σε παγκόσμιο επίπεδο, τη Ριάνα ακολουθεί η Αμερικανίδα Αριάνα Γκραντε, ενώ πίσω τους βρίσκονται η Μπιγιονσέ, η Βρετανίδα Έλι Γκούλντινγκ, η Αμερικανίδα Κέιτι Πέρι, η Λάνα Ντελ Ρέι, η Αυστραλέζα Σία και η Αντέλ.
Η μοναδική γυναίκα που έχει βραβευθεί δύο φορές με το Γκράμι του καλύτερου άλμπουμ, η 27χρονη Αμερικανίδα Τέιλορ Σουίφτ, αρνείται να δημοσιεύσει τη μουσική της στην πλατφόρμα, εκτιμώντας ότι οι καλλιτέχνες λαμβάνουν ελάχιστα ποσοστά επί των δικαιωμάτων τους με αντάλλαγμα τη μετάδοση των τραγουδιών τους.
Προβάλλοντας το ίδιο επιχείρημα, η Βρετανίδα Αντέλ δεν διέθεσε τον τελευταίο της δίσκο «25» στην πλατφόρμα Spotify, ωστόσο η 28χρονη τραγουδίστρια περιλαμβάνεται στη λίστα για άλλα της τραγούδια, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση παγκοσμίως αλλά και στις ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

Πηγη : naftemporiki.gr


 
Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro