Αυτό είναι το τραγούδι του Hozier που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Shazam!

… όχι, δεν πρόκειται για το “Take me to church”!

Το τραγούδι του Ιρλανδού Hozier, “Arsonist’s Lullabye”, κατάφερε κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένα άλλο τραγούδι μέχρι σήμερα.
Ένα μικρό κομμάτι της σύνθεσής του συμπεριελήφθη στο επεισόδιο της 6ης Μαρτίου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “The Walking Dead” και οι χρήστες της εφαρμογής του Shazam το αναζήτησαν τόσο μαζικά που έσπασε όλα τα ρεκόρ.
195,000 φορές αναζητήθηκε το “Arsonist’s Lullabye” από τους τηλεθεατές της σειράς του AMC που άρπαξαν αμέσως τα κινητά και τα tablets τους ώστε να βρουν για ποιο τραγούδι επρόκειτο.
Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω τραγούδι ακούγεται στη σειρά. Το “Arsonist’s Lullabye” ακούστηκε αρχικά στο trailer της έκτης σεζόν του “The Walking Dead”, το οποίο προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο.
Το τραγούδι περιλαμβάνεται στη Deluxe εκδοχή του πρώτου ολοκληρωμένου album του Hozier, το οποίο παρουσίασε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις μετά την προβολή του επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι σημείωσε 9.000 digital downloads την περασμένη εβδομάδα, δηλαδή 3.000 τοις εκατό επάνω από τις παλαιότερες πωλήσεις του.

Δείτε το: 

 

Πηγη : tralala.gr

 

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro